ALTERNATÍV GYÓGYÁSZAT

A homeopátia egy több mint 200 éve született alternatív gyógymód. Alapelveinek kidolgozása Samuel Hahnemann német orvos, gyógyszerész nevéhez fűződik. 1796-ban végzett híres önkísérlete során, nagy adagban bevett kínafakéreg hatására maláriás tüneteket okozó mérgezés jelei mutatkoztak. Viszont a maláriás tüneteket mutató betegeket, a kínafakéreg homeopátiás hígítása során nyert szerével kezelve meggyógyultak. Vagyis Hahnemann rájött, hogy minden anyag, ami nagyobb mennyiségben fogyasztva bizonyos tünetekkel járó betegséget okoz, az homeopátiás hígításban, az azokkal a tünetekkel járó betegségeket gyógyítani képes. Ezen a hasonlóságon alapul a homeopátiás szerválasztás.

A homeopátia a testi-lelki tünetek figyelembe vételével személyre szabott terápiát alkalmaz. Amikor a fizikális tüneteket a lélek megbetegedése okozza, pl. stressz, feldolgozatlan konfliktus, stb., nem elég a testi tüneteket kezelni, mert azok elmúltával újabb, más, gyakran súlyosabb, fontosabb szervet érintő betegség jelentkezik. A homeopátia személyre szabott terápiájával képes a fizikális betegségek mellett, a mentális betegségek, lelki konfliktusok gyógyítására is, így hozva teljes gyógyulást a kis betegnek. Éppen ezért alkalmas a hagyományos terápiával gyógyíthatatlannak vélt krónikus betegségek kezelésére, mint például autoimmun betegségek, allergia, vagy éppen az epilepszia, stb.. Alkalmas súlyos mellékhatásokkal bíró gyógyszerek kiváltására, bizonyos esetekben pedig műtétek is elkerülhetők vele. Mentálisan sérült állatok kezelésében kiemelkedő jelentősége van, hiszen a hagyományos medicinában nem nagyon használnak olyan szereket, melyek gyógyítanák például a rettegő, vagy éppen túl agresszív állat viselkedés zavarát.
Óriási előnye a homeopátiának, hogy megfelelően alkalmazva gyógyszerei mellékhatás mentesek, mivel szereit nagy hígításban használja, ezért ezeknek nincsen mérgező, szervkárosító hatásuk. További előnye, hogy a homeopátiás szerek lényegesen olcsóbbak, s még a gyógyszerezésnek makacsul ellenálló állatoknak is könnyen beadhatók. Más terápiákkal együtt alkalmazva azok hatékonyságát jelentősen elősegíti.

Mint minden terápiának, a homeopátiának is megvannak a határai. Mivel a szervezet öngyógyító folyamatai serkenti, csak olyan betegek gyógyíthatók vele, akinek a szervezete még képes megújulni. Így nem használható akkor, amikor az életerő már jelentősen meggyengült, súlyos mérgezések, hiányállapotok (vitamin és/vagy ásványi anyag hiány esetén), kóros anatómiai elváltozásoknál. A hirtelen kialakuló, életet veszélyeztető állapotoknál, mint például egy balesetben kialakuló nagyfokú vérzés esetén csak kiegészítő szerepe lehet. Fontos, hogy a tulajdonos jól ismerje kedvencét, mert annak szokásai, félelmei, s minden rá jellemző tulajdonság lényeges információ a homeopata orvos számára.

Azonban ha ismerjük és figyelembe vesszük a homeopátia határait és a szakma szabályai szerint alkalmazzuk, akkor olyan gyógymód birtokába jutunk, ami mellékhatás mentes, kíméletes, könnyen alkalmazható, s lehetővé teszi a gyorsabb és szövődménymentes gyógyulást, s jól használható más módon nem vagy csak nehezen gyógyítható betegségek esetén.

Az Energyvet termékek gyógynövények és egyéb természetes anyagok kivonatait tartalmazó készítmények, melyeket bioinformációs rezgésekkel egészítettek ki. Ennek hatására a hatóanyagok gyorsabban és hatékonyabban fejtik ki hatásukat, így felgyorsítva a gyógyulási folyamatokat. Mivel koncentrátumok, más készítményekhez képest jóval kisebb mennyiség is elég a kívánt eredmény eléréséhez. Kiválóan alkalmazható nehezen gyógyuló, vagy gyógyíthatatlan krónikus betegségeknél. A hagyományos terápiát kiegészítve felgyorsítja annak hatékonyságát. Önmagában alkalmazva, is sok esetben teljes gyógyulás érhető el, kedvezőtlenebb esetben csak tünetmentesség, azonban akár az erős mellékhatásokkal bíró gyógyszerek is kiválthatók vele..

Használhatók tápanyag pótlásra, méregtelenítésre s ezáltal betegségmegelőzésre.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vagy bármi kérdése adódna kérem hívja dr. Oroszy Andreát a 06 30 738 63 21 számon