A csapat
Csobánkai Állatorvosi Rendelő
Dr. Gyetvai Balázs
Vezető állatorvos
Tíz éve praktizálok kisállatrendelőben. Három éve kisállat klinikus szakállatorvos végzettséget szereztem. Célom, hogy rendelőnkben a legszélesebb körű szolgáltatást nyújtsuk kedvenceik számára. Szakterületem a sebészet, radiológia.
Dr. Oroszy Andrea
Állatorvos
2003 óta kisállat praxisban dolgozom. Éveken át dolgoztam egy nagy forgalmú fővárosi állatorvosi rendelőben, majd 2011-től a Csobánkai Állatorvosi Rendelőben folytattam a munkámat. Évek alatt megtapasztaltam, hogy az egyre inkább gyakoribbá váló krónikus betegségeken a hagyományos gyógyászattal nem, vagy csak a gyógyszerek mellékhatásait vállalva tudok segíteni, ezért fordultam az alternatív medicinához. 2008-ban nemzetközileg elismert állatorvosi homeopátiás vizsgát tettem, de más alternatív gyógymódokat igénybe veszek a kis kedvencek gyógyulása érdekében. Szabad időmben olvasok, túrázok, s a barátaimmal töltöm az időm.
Schvorczi Éva
Asszisztens
1987 óta foglalkozom kutyákkal, mindemellett családi házamban található hüllő, madár ,és számos más kisállat is. Munkahelyemen kamatoztathatom többirányú egészségügyi végzettségemet. Továbbá okleveles kutyakozmetikus,és bronzkoszorús mesterkiképző vagyok. Örömmel tölt el, hogy mindennapi munkám egyben a hobbim is!
Müller János
Asszisztens
Gyermekkorom óta szeretem a természetet és az állatokat. Több kutyával és cicával osztom meg otthonom. 2 éve asszisztens képesítést szereztem. 2016-tól vagyok a rendelő csapatának tagja. Emellett egy kutyapanzióban is dolgozom. Nagyon fontosnak tartom az állatok védelmét és a felelős állattartást! Szabadidőmben kutyáimmal sétálok és teniszezem.